Novice o Godbi Lukovica

Arhiv novic

Prejeli smo čestitko župana občine Lukovica gospoda Mateja Kotnika (30.12.2004)
Ljudje čestitka!
Galerija
Ljudje, prižgimo luč!
Naj luč na ceste sije!

Iz oken vsake hiše
Naj prek dežel in mej
Srebrno cesto riše,
Da bomo šli po njej.

Ljudje prižgimo luč!
Naj luč na ceste sije!

(F. Milčinski – Ježek)


Za vse lepe želje ob letošnjem božiču se lepo zahvaljujem in tudi sam želim vse lepo, zdravja, zadovoljstva in sreče v novem letu 2005. Še naprej pa lepe praznike, ki naj nas vse obdarijo z mirom in srečo.

Matej Kotnik

Naša glasba - nova rubrika v meniju (30.12.2004)
V njej lahko najdete delčke skladb, ki smo in jih še izvajamo. Če nas torej še niste slišali ali si nas ogledali je to prvi korak, da to storite. Želimo vam veliko užitkov ob poslušanju.

V Šentvidu izvedena še ponovitev novoletnega koncerta (30.12.2004)
Kot v preteklih letih smo tudi tokrat z novoletnim programom nastopili v Kulturnem domu Antona Martina Slomška. Šentviška publika je bila prav tako priča gostom in solistom kot lukoviška dva dneva prej. Le tamburaško skupino iz Reteč so zamenjali tamburaši iz Vrhpolj. Slavnostno so bili med nas sprejeti tudi novi člani in sicer flavtistka Maša Lenček, klarinetist Grega Strehar, trobentač Blaž Andrejka in tubist Andraž Repanšek. Prireditev je tudi tokrat povezoval Vito Kotnik.
Tako je uspešno izveden peti novoletni koncert za nami. Upamo, da smo vsem, ki ste nas prišli poslušat popestrili praznično razpoloženje.
Galerija Galerija Galerija
foto: djd foto: djd foto: djd


Za nami je prvi del novoletnega koncerta (28.12.2004)
Tradicionalni, tokrat že peti novoletni koncert v Lukovici je za nami. V nedeljo, 26. decembra smo v uri in pol trajajočem konceru predstavili delo v iztekajočem se letu. Polna dvorana kulturnega doma v Lukovici je lahko prisluhnila pestremu programu. Predstavili so se namreč številni solisti.
Galerija Galerija Galerija
foto: djd foto: djd foto: djd

Med njimi je na ksilofonu pri skladbi Cik-cak polka publiko najbolj navdušil Tomaž Slapar. Za njim niso zaostajali tudi ostali (Adagietto for flute - solo flavta Ana Močnik, Holiday for trumpets - trio Sandi Oražem, Matej Avbelj in Marko Juteršek, Swinging sax - sekcija saksofonov Erih Skočir, Jure Sambol, Vesna Strehar, Senta Avbelj, Mojca Kočar in Maša Pelc). Manjkala ni niti narodnozabavna skladba bratov Avsenik. Ob spremljavi godbe je na diatonično harmoniko Polko na okrog zaigral gost Primož Mrvar. Pretežno moški del publike je prišel na svoj račun ob nastopu vokalistke Neže Drobnič. Lep stas pač pritiče dobri pevki. Ubrano smo izvedli pesmi My heart will go on in One moment in time. Osrednji gostje so bili tokrat člani tamburaške skupine Bisernica iz Reteč.
Če ste koncert v Lukovici zamudili lahko pridete na njegovo ponovitev, ki bo danes, 28. decembra v kulturnem domu Antona Martina Slomška v Šentvidu ob 19. uri. Vljudno vabljeni.
Galerija Galerija Galerija
foto: djd foto: djd foto: djd


Vabilo na novoletni koncert (25.12.2004)
Tradicionalni novoletni koncert Godbe Lukovica bo letos na sporedu 26. decembra v Kulturnem domu Janka Kersnika v Lukovici ob 17. uri in 28. decembra v kulturnem domu Antona Martina Slomška v Šentvidu ob 19. uri. Vljudno vabljeni.

Voščilo (25.12.2004)
Člani godbe Lukovica vsem obiskovalcem spletne strani želimo kar največ sreče v letu 2005.

Spletna stran Godbe Lukovica (25.12.2004)
Po šestih letih delovanja društva smo uspeli izdelati spletno stran, ki bo ogledalo našega društva in na katerem boste dobili vse potrebne podatke ter ažurne novice.
NAZAJ NA AKTUALNE NOVICE


Aktualno
Logo 10 let
 
Logo gradnje doma
 
Loading...
Copyright © 2004 Godba Lukovica